Ain Makan Ape 4 Ogos 2021

Assalamualaikum .. Hari ni start makan pukul 12:33 tengah hari . Lamberrtt gila yer ! Kihkihkih . Penyakit malas nak bersarapan pagi boleh tahan dasyat yer wahai Ain ! 

so makan apa today ? 
✅Roti sosej sos satu
✅Nasi Goreng makan kongsi dan sosej 1
✅ Wafer nabati cheese kongsi2 
✅Nasi ayam penyet masakan sendiri . (gambar atas sekali tu lunch dan bawah sekali tu dinner ) 

*Tak nak konfius nanti. Hehehe . Alhamdulilah , nasi ayam penyet tu ulam raja petik petik je depan rumah . 

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.