Ain Makan Ape 21 Ogos 2021

Assalamualaikum . Selamat berhujung minggu . Hari ni tak buat morning walk pun lagi . Dah pagi hujan .. Alahai sedih nya rasa . 

Ain makan ape yer today ? 
✅ Nasi goreng dan hotdog (abang ain yang masak ,) pinggan tu makan kongsi2 je . Dapat la suap sorang sikit . Hahhaha .
✅Air teh o sejuk segelas
✅ Tomyam ayam , nasi dan telur dadar (suka makan macam gitu sebab boleh hirup sup )
✅Roti john dan kuih (jiran bagi ) makan kongsi kongsi 
✅Tomyam ayam dan telur , nasi 

Nampak macam banyak tapi makan kongsi kongsi cuma yang tomyam tu memang ikut portion ain sorang makan la.  Hehehe 

Post a Comment

1 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.