Ain Makan Ape Yer 26 Ogos 2021

Assalamualaikum .. hari ni ain makan roti 2 keping dan sosej dua . 

Lepastu ain buat live di Instagram dan review spread dari PassionFood . So ain makan sekeping roti dan perisa spread chocolate serta rasa sikit yang peanut butter tu . (Makan rasa je gitu) Sebab nak control nafsu tu 🤭

Lewat petang baru nak lunch nasi putih , dan taugeh goreng , ayam masak red serta sup ayam panaskan lauk semalam . Malam pun lauk yang sama . 

Okay , lah ! Alhamdulilah . Janji makan 😍

Post a Comment

1 Comments

  1. esok confirm cari taugeh..goreng boh tauhu ngan daun kucai sikit perghhh

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.