Beli Barang Mekap Dekat Kedai Dua Ringgit


Assalamualaikum. nampak ada orang ajar makeup dekat TikTok cara nak buat kening . Katanya pensel untuk buat kening tu beli dekat kedai dua ringgit je.

Jadinya , kita pun cuba la mencari . Hehehe. Jumpa yang macam gitu je . Boleh la kita try belajar lukis kening pula. Macam ain nak bagi nampak kening tu lagi kemas je . Tak nak la cukur sampai nipis . Sebab kening kita memang dah tebal . Hahaha . Ain tak nak la nampak bersepah kening tu . 

Ain beli sekali lipstick , nampak macam kaler purple kan tapi bila dah pakai eh dia macam tak purple sangat . Ni lipmate tau tapi so far dah beberapa hari pakai ni rasa okay je best .. Ain beli juga lip balm aloe vera . Untuk bagi lembap lagi bibir ku . Sebab nampak bibir macam kering sikit lagi pula kalau tak pakai makeup kat rumah kan , dengan ada lip balm akan nampak lah bibir tu berkilat sikit 不

Cer tengok lipmate kaler tu.. Nampak purple ke merah ?. Ke ain yang rabun warna sebenarnya 不不不 Risau kadang tu .. 

Post a Comment

4 Comments

  1. pernah gak try beli browliner kat kedai eco.. best jgk pkai.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestt ehkk.. ain ni baru baru nak belajarr mekap2 sikit 五五

      Delete
  2. Huyyyoooo . Nice oneee.. aku nampak seperti nak ke kaler pink tu.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha ke sebab aku ni suka pink..semua nampakk nak ke arah pink semua nya ehk不不不不

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.