Ain Makan Banyak Yer Hari Ini 28 Ogos 2021

Assalamualaikum..tengok dari senarai gambar pon dah tahu makan kemain banyak yer 🤭 Alhamdulilah . rezeki orang bagi lauk .

Mee goreng jiran sebelah bagi , nasi beriani pun sama sebab ada jiran kawen sekarang kan tak boleh buat majlis , jadinya dapat makan jela , pisang dam dessert pun ade jiran bagi . 

Ain cuma masak sayur taugeh dan ayam masak merah je buat tambah .Eh jemput-jemput tu pun ain masak masa breakfast. 

Makan kongsi kongsi gitu . Alhamdulilah.. syukur !

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.