Ain Puasa Hari Ini 29 Ogos 2021

Assalamualaikum . Hari ni ain puasa . puasa nazar gitu lah sebab dah berjaya turunkan berat badan . Yela , kemain susah nak pecahkan angka 70 kg tu . Dan akhirnya berjaya juga pecahkan dan berat terkini 68 kg . 

Ain berbuka masak mee goreng , ayam goreng dan buat steamboat sikit memandangkan cuaca hujan kan . Nak makan sup sup panas gitu . 
Sahur dua keping roti spread dengan passion food spread tu . Alhamdulilah . kenyang !

Bersyukur dapat selesaikan puasa nazar ni . Insyallah bila berat dah pecah angka 6 menjadi 59 kg .. Ain nak puasa lagi tanda kesyukuran .

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.