Dah Malam Kau Baru Nak Prektis Lukis Kening Ke Ain Woi!!


Assalamualaikum.. Dekat blog ni la boleh nampak muka tak ada filter yer . Malas nak edit gambar . Memang original terus kita upload 不

Actually , dah berapa hari nak prektis lukis kening . Ada la dekat berapa puluh kali aku ulang tengok video TikTok tutorial lukis kening tu . laaaahhh.. Buat nya tak ! 

Malam ni...ku gagahi jua . Lepas je habis bacaan Yassin dan tahlil untuk arwah makcik jiran tu secara Google Meet , ain pun apa lagi ..Buat la sekejap . Ada rekod video nya 不 Memang kelakar gila . Buat .. lukis .. padam , lukis balik , padam ,lukis balik dekat 6-7 kali . 

Nak pandai kena la prektis banyak kali kan . Kening pula jenis kening tebal .Hahaha . Patut ler orang cakap jangan silap lukis kening , takut nanti nampak macam lintah 不不不

Haaa , tu gambar aku up tu memang spontan je . Nanti kalau dah pandai dan dapat buat dengan cantik , kita update lagi okay ! 

Yang penting .. misi mencuba lukis kening berjaya juga di prektis kan ! Maklumlah kita ni baru nak belajar belajar jadi perempuan cantik ! Laaaahhh tiberr 五

Ignore concealer aku yang tak rata .. Aku tak tepek foundation pun. Dah kata nak prektis lukis kening je kan . 不不不

Post a Comment

3 Comments

  1. saya sampai sekrg tak pandai lukis kening...haha

    ReplyDelete
  2. Aaa.. memang tak pernah reti..err.. kalau org lain tlg buat and x jadi, boleh anginnnn... hahahaa.. tapi kening i dah tebal... xdela lukis sgt pun..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.