Terjumpa Kucing Comel Semasa Morning Walk !

Assalamualaikum .. ain selalunya akan morning walk pada hari jumaat dan sabtu . Sebab si kecik farisya (anak jiran yang selalu teman ain morning walk tu) free waktu tu je . Selebihnya dia pdpr . Jadinya kita tak buat morning walk la .

Kisahnya , last week kitorang balik dan lalu lah ke laluan lorong tikus (jalan shortcut) untuk balik ke rumah.  Lepastu boleh pula jumpa kucing . Eeeee , comel sangat !!!! Bulu kembang ! Ain pulak jenis suka kucing bulu kembang . Bulu tak kembang tak suka (Boleh gitu) Hahahha .Kucing tu manja sangat .

Kucing ni dah jumpa minggu sebelum nya lagi . Lepastu hari sabtu tu kelmarin pulak terjumpa dua ekor kucing com lagi . Kali ni dekat taman permainan yang kitorang selalu pergi tu . Rasanya memang semua ni kucing orang bela .. Tengok pun tahu . Anak jiran siap nak ambil bawak balik ke rumah . Hahahha . Kesian tuan kucing ni nanti tercari cari kucing nya . Yang lagi dua ekor ni rasanya adik beradik sebab main sama - sama . ni bulu dekat ekor je kembang . 

seronok sangat sambil morning walk dapat jumpa kucing comel ! Eeeeee .. gerammmm !!! 

Post a Comment

4 Comments

  1. Comel kucing-kucingnyer😁.Kalau kat tempat kita gerenti dah kene kidnap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah 🤣🤣🤣 hampir2 nak kena kidnap dgn anak jiran ni...

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.