Alhamdulilah! Ain Dah Lengkap Dua Dos Vaksin !

Assalamualaikum . Dah baca belum kisah dos pertama ain di vaksin ?. Kalau belum boleh klik .. Pengalaman Ain mendapat dos pertama vaksin!

Alhamdulilah ! pada 8 september 2021. lengkap dah ain dengan dua dos vaksin ! Pagi sebelum ke pusat vaksin , ain masak nasi goreng buat alas perut . Yela kan nak cucuk kena isi perut dulu .

Alhamdulilah , dekat pusat vaksin UTM ni memang cepat dan lancar . Lagi pun untuk dos kedua memang lancar dan cepat la . Masa first dos haritu , tak terasa sangat jarum tu mencucuk , tiba yang kedua ni mak oi terasa sikti . Mungkin sebab lemak dah berkurang kot 🤭 Hahaha . 
Masa tengah menunggu untuk dicucuk tu , sekali ada pula brother ni tumbang . Dia pengsan gitu mungkin sebab dia tak makan ke kan . Tu sebab ain isi juga perut walaupun malasnya nk breakfast . Settle je semua nya , apalagi bergambar la kita . 
Insyallah , semoga selesai vaksin ni .. Kita dilindungi dari covid 19 . Tetap kena jaga diri sendiri juga ! Tak sangat terasa nak dine in , cuma nak sangat hiking , pergi pantai ..Dan staycation hotel hotel ..

Post a Comment

5 Comments

  1. Sama la kita. rasa suntikan kedua lagi perit dr yg pertama.

    ReplyDelete
  2. Tahniah dah lengkap 2 dos vaksinasi

    ReplyDelete
  3. Me too dah dua dos!! Tapi tak cukup 14 hari, terkena Covid la plakkkk.. Hahaha.. Sabo jelaaaaa

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.