Beli Nasi Kerabu Dan Makan Buah Buahan

Assalamualaikum . Hari ini makan lambat sangat yer ! Dah tengah hari baru mengisi perut 😅 Alas perut dulu dengan 3 keping roti spread dengan Passionfood spread the love . 

Dah petang baru menggigil perut . Pusing macam macam tempat cari nasi banyak dah habis . Lagi pula ain singgah kejap ke Giant beli barang dapur . Biasala kalau dah beli barang dapur , malas nak masak sebab penat yer alahai . Last last pusing pusing terjumpa orang jual nasi kerabu . Rembat je la ! Siap dengan ikan sambal ! RM 7 je ! okay la pada ain ! 

Akibat lambat makan , rasa kenyang sangat ! Makan nasi sekali je kan . Untuk dinner ain makan buah je . Sebab tengah banyak buah orang bagi , kita pun bedal je la . 

Alhamdulilah ! 

Post a Comment

1 Comments

  1. sedap nampak nasi kerabu tu. bagusnya makan sekali kenyang sampai malam. saya tak boleh. huhu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.