Dah Sampai Langkawi Ke Tu ?


Assalamualaikum .. kita ni masih lagi dalam tempoh edah 🤣🤭 . Second dose pun 8 September hari tu .. Kalau yang belum baca kisah vaksin ain , boleh baca disini ⤵️


Tetiba teringat pula nak tukar background Google Meet kepada view pantai .. Maklumlah , sekarang ni kan ramai yang tengah sibuk sibuk nak ke Pulau Langkawi kan . Kalau tanya ain , tak ada sangat keinginan tu . Nak sangat ke Sabah ❤️ Tapi tula bila fikir balik duit banyak juga yer nak kena spent , nak swab lagi dan kuarantin .. procedure nya agak cerewet .. Tak apa , duduk je la di rumah sementara ni . 

Ain teringat pula kisah Langkawi yang ain post di Twitter dan Instagram tempoh hari . Meh ain letak di bawah . (Agak sedih . Kisah benar ! )  


Pesan ain , kepada yang pergi ke Pulau Langkawi tu .. jaga SOP okay ! Semoga kita semua sentiasa dilindungi .. ❤️

Post a Comment

2 Comments

  1. Al Fatihah buat areah ibumu...
    Aku lom sampai ke Langkawi.. lepas vaksin ni 😂

    ReplyDelete
  2. bila dengar kena buat swab test, terus semangat nak gi langkawi tu hilang. nanti-nantilah

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.