Hari ni vaksin , lepastu ain makan apa kan 8 September 2021 ?.

Assalamualaikum. Hari ni hari ain vaksin untuk second dose . Sebel vaksin , ain masak nasi goreng simple je dengan hotdog sebagai alas perut . Lepastu untuk lauk lunch sampai ke malam ain hanya masak nasi je . Ayah dan mama bawa lauk dari kampung

Lepas vaksin ain rasa lapar teramat sangat . Boleh tengok kemain banyak ain makan . Ain pula memang suka meratah sambal goreng jawa . Ya Allah ...memang menambah nambah sangat ! Mama pula masak kan lauk ayam kampung . Peh ! Memang mantap sangat .

Kerja makan jela ain ! Lapar sangat kot mungkin penangan vaksin . Hehehe . Lepastu waktu dinner ain buat juga air sunquick sebab tekak rasa mual . Ain ni dah kurang sikit makan benda berminyak . Kalau nak hilangkan tekak rasa berminyak tu , ain akan cari air masam masam gitu la . 


No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.