Hello 2022 !

she is farahain 2022


Assalamualaikum 2022 . Baru hari ini berkesempatan say hello to my blog ! Hehehe . Lama juga sepi . Senyap . Entahla , sejujurnya terlalu banyak cerita yang mahu dituliskan , cuma tu la . Lately ni , I'm super duper silent ! Memang cakap hanya perlu je .

Hari ini baru buka semula blog . Sebulan lebih juga yer menjauh dari blog , jauh dari menulis , jauh dari membaca blog orang . Lebih banyak menyendiri .. Go with the flow . Tapi , marilah ain senaraikan beberapa perkara yang patut ain syukuri sebagai pembukaan tahun 2022.

Alhamdulilah , dapat laptop baru . Laptop memang spec cun melecun . Kegunaan lebih banyak kepada edit video sebabnya nak edit video kena guna spec yang laju . Kalau lembab dan graphic card pun alahai memang jawab nya tak kemana lah kita ehk . Bersyukur sangat dapat laptop tu. Semoga lebih banyak rezeki Allah yang akan mendatang selepas ini .

Keduanya , ain baru balik dari Sabah . Dua minggu dekat sana! Banyak cerita nak cerita tapi entahla , lately ni banyak menjauh dari social media . Posting di social media untuk brand Saya Di Johor tu pun ain dah schedule sebelum terbang ke Sabah lagi .

Memang auto mood kelaut gila sekarang ni . *There something really hit my feelings . but choose to be silent!

Bulan Februari sedang menanti . Bulan kelahiran ain. Semoga Allah terus melimpahkan rezekiNya yang berkat , mendapat rahmatNya dan BahagiaNya . 


*Doakan ain lebih bahagia!

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. phewww, nanti boleh share review laptop. Akak punya laptop lama dah kembali ke rahmatullah. Nak survey lain blur.

    BalasPadam
  2. hello 2022 buat ain. tahniah dapat laptop baru. moga terus bersemangat.

    BalasPadam
  3. semoga berbahagia dan sejahtera selalu, Nurfarahin.

    BalasPadam

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.