SELAMAT HARI RAYA YANG KELAM KABUT UNTUK TAHUN 2022

SELAMAT HARI RAYA YANG KELAM KABUT UNTUK TAHUN 2022 | Kihkihkihkih , hahahaha . Itu yang mampu buat aku tergelak untuk hari raya pada tahun ini . Mana tak nya , semua memang dah ingat raya hari selasa tapi raya awal sehari jadi hari esok pula.

hari raya 2022


Tapi , untuk tahun ni bijak perancangan ain . Ain gerak dari Johor Bahru selepas subuh dan masuk ke highway . Yahuu , tol percuma . Trafik sepanjang perjalanan lancar cumanya banyak kereta la . Tahun ni ain beraya di Kajang. Memang dalam kepala otak ni dah set nak gerak dua hari sebelum hari . Tahu tahu raya awal sehari eh !


Alhamdulilah , ain selamat tiba di Kajang seawal jam 9 :30 pagi . Siap boleh relaks dan santai . Petang sebelum asar siap dah gosok baju hari raya pertama sampai hari raya ketiga . Masin mulut makcik makcik yang forward mesej dekat whatsapp "raya hari isnin , harap standby awal" .

tol percuma raya 2022


Haa , sekali pukul 8 tadi tengok pengumuman , haaa , kelam kabut semua , HAHAHAHA . Mana yang tak siap apa tu , kesiannya . Mana yang baru nak bergerak ke kampung tu , alahai kesiannya . Ain doakan semoga semuanya dipermudahkan .


pengumuman raya 2022


Apa yang penting , kita raya seadanya okay ! Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin .

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin

    BalasPadam
  2. Mujur masa tu akak dah sampai Ganu, hihi.

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya (terkezutttt) ain, dan family.

    BalasPadam
  4. Teringat haritu, otw balik masai singgah jusco nak beli baju. Lps maghrib kecoh. 1 jusco esok raya. Gasaklah budak2 kerja situ semua call boss. Kedai banyak tutup awal. Aduhai kenangan

    BalasPadam
  5. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    BalasPadam

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.