Wordless Wednesday : "Kolej Mencari Jodoh" - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, September 25, 2013

Wordless Wednesday : "Kolej Mencari Jodoh"

 

Bebudak KMJ akan panggil "kolej mencari jodoh" instead of kolej matrikulasi johor..dh ramai dah bertemu jodoh dekat situ.hahaha.aku tak kot.. HAHHAHA.2009-2010 adlh satu kenangan terindah belajar dekat sini.

 **Tweet aku pepagi buta sebab aku rindu kmj**

oh, btw, aku pernah buat entri pasal life aku dekat kmj nie : BACA SINI

16 comments:

  1. kolej mencari jodoh?haha...agak2 awk jumpa x jodoh kt situ? singgah petang.. ;)

    ReplyDelete
  2. done follow here!

    kat mane2 pon boleh jumpa jodoh..hihi..

    ReplyDelete
  3. Owh. exstudent KMJ la ni.. Akak dulu KMK.. Hehe.. Memang rindu zaman2 bergelar student dulu kan?
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. hah , lepas ni turn awk lak dpt jodoh dgn student kmj ... heheheee ... done like ...

    ReplyDelete
  5. Kolej mencari jodoh hehee.. x pelah asalkan dpt yg sesuai & berkekalan. & asalkan juga prestasi pembelajaran kolej x menurun, ok lah tu :)

    ReplyDelete
  6. En. BF sy pun ex-kmj jugak tapi sy matriks lain lah. hehe.

    rasanya siapa2 pun time belajar matriks lah paling seronok kot. hehe

    ReplyDelete
  7. wahh..ni kolej lama ni..hehehee
    btw, Jom join GA.. support blogger baru..
    http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeayyibu-arif-bagi-duit-raya.html

    ReplyDelete
  8. kolej mencari jodoh? kemain.. huhu

    ReplyDelete
  9. Aku pun sama..mada belajar kat U tak ketemu jodoh jugak..kikikiki

    ReplyDelete
  10. Salam. Done follow sini #353.. All the best^^

    ReplyDelete
  11. jemput join :) banyak hadiah :)

    http://afifahanuar.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-afifah-anuar.html

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.