Wordless Wednesday : "Kolej Mencari Jodoh"

 

Bebudak KMJ akan panggil "kolej mencari jodoh" instead of kolej matrikulasi johor..dh ramai dah bertemu jodoh dekat situ.hahaha.aku tak kot.. HAHHAHA.2009-2010 adlh satu kenangan terindah belajar dekat sini.

 **Tweet aku pepagi buta sebab aku rindu kmj**

oh, btw, aku pernah buat entri pasal life aku dekat kmj nie : BACA SINI

Catat Ulasan

16 Ulasan

  1. kolej mencari jodoh?haha...agak2 awk jumpa x jodoh kt situ? singgah petang.. ;)

    BalasPadam
  2. Aha ingat an betul la td keke

    BalasPadam
  3. done follow here!

    kat mane2 pon boleh jumpa jodoh..hihi..

    BalasPadam
  4. Owh. exstudent KMJ la ni.. Akak dulu KMK.. Hehe.. Memang rindu zaman2 bergelar student dulu kan?
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  5. hah , lepas ni turn awk lak dpt jodoh dgn student kmj ... heheheee ... done like ...

    BalasPadam
  6. Kolej mencari jodoh hehee.. x pelah asalkan dpt yg sesuai & berkekalan. & asalkan juga prestasi pembelajaran kolej x menurun, ok lah tu :)

    BalasPadam
  7. En. BF sy pun ex-kmj jugak tapi sy matriks lain lah. hehe.

    rasanya siapa2 pun time belajar matriks lah paling seronok kot. hehe

    BalasPadam
  8. wahh..ni kolej lama ni..hehehee
    btw, Jom join GA.. support blogger baru..
    http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeayyibu-arif-bagi-duit-raya.html

    BalasPadam
  9. kolej mencari jodoh? kemain.. huhu

    BalasPadam
  10. Aku pun sama..mada belajar kat U tak ketemu jodoh jugak..kikikiki

    BalasPadam
  11. pun ade kolej mencari jodoh ekk

    BalasPadam
  12. Salam. Done follow sini #353.. All the best^^

    BalasPadam
  13. jemput join :) banyak hadiah :)

    http://afifahanuar.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-afifah-anuar.html

    BalasPadam

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.