Misi Mencari 1111 - Aku Ain Kau Siapa

Tuesday, January 21, 2014

Misi Mencari 1111

Assalamualaikum dan hello semua kepada anda anda yang sudi singgah ke blog akuainkausiapa ni . As for now , ain lebih banyak join giveaway , contest , segmen je . Sebabnya , idea nak menulis tu ada , cuma kan cuma kan bila dah start nak menaip , pappp !!! Idea terus hilang . So , tak nak menambahkan koleksi entri yang merepek , ain pon fikir join je la mana mana giveaway , contest , segmen yang menarik .

 So , hari ni dh 21 jan cepat kan masa berlalu . Sedar sedar je dh nak bulan Feb . Okay , ayat penekanan disini dh nak masuk 23 dah umur ain. Homaigod! Haha . Terfikir juga nak buat giveaway sempena birthday bulan feb nanti memandangkan rezeki jadi sponsor bertambah tambah sekarang . Dulu , mencari cari blogger yang nak buat giveaway ke segmen ke contest ke tapi Alhamdulilah , sekarang orang yang invite atau offer kita untuk jadi sponsor. Ain anggap itu rezeki sebab bukan semua orang boleh percaya kepada kita untuk sponsor kan.

Dan disebabkan jadi sponsor ni lah , followers alhamdulilah makin meningkat. Dan sekarang , misi mencari follower yang bertuah yang bernombor 1111 . Okay , ganjarannya , masih terfikir sama ada review blog ke atau misteri gift ke. Hehehe .

Itu je lah nak tulis . Jumpa lagi di lain entri. Oh ya , kalau nak borak borak ke ain memang suka main twitter . So , jom follow twitter kita : farahain8291 .

See you guys later . Bye ! Assalamualaikum :)

5 comments:

  1. chillex ain baru 23 akak ni nak masuk 32 dah... ngeee ^_^

    ReplyDelete
  2. muda belia lagi Ain ni...enjoy ur life k...sape la yg bertuah tu yer...1111

    ReplyDelete
  3. fae hujung tahun ne baru turn 23 heheh

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dengan misi 1111 :)

    ReplyDelete
  5. Nama :: Fitri Reza
    Email :: Fitrireza72@gmail.com
    Whatsapp :: +6285775967323
    Negara :: Indonesia



    Nama saya Fitri Reza dari Indonesia, saya pernah mengalami kesulitan keuangan yang sangat sulit di masa lalu dan saya telah ditipu oleh pemberi pinjaman palsu yang mengambil dari saya dan tidak pernah benar-benar memberi saya pinjaman, sampai baru-baru ini ketika saya mendengar tentang perusahaan (FEMI OTEDOLA LOAN FIRM), yang memberikan pinjaman nyata dan sah, setelah berpikir serius saya sampai pada kesimpulan dan mengajukan pinjaman, setelah beberapa langkah, saya menyelesaikan proses dan saya menerima pesan dari perusahaan bahwa saya pinjaman telah ditransfer, pertama saya berpikir itu adalah lelucon dan saya lari ke ATM dan saya memeriksa dan mengetahui bahwa itu benar dan saya bersumpah untuk membagikan ini kepada semua orang bahwa FEMI OTEDOLA LOAN FIRM adalah nyata dan mereka memiliki bukti untuk saya bahwa memang ada perusahaan pinjaman yang sah dan jujur di luar Indonesia. jika Anda saat ini menghadapi masalah keuangan dan Anda ingin perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya membantu Anda, hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM hari ini dan dapatkan pinjaman dengan cepat ..

    Kontak
    Perusahaan :: FEMI OTEDOLA LOAN FIRM
    Email :: Femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Whatsapp :: +1 (469) 464-5833
    Whatsapp :: +1 (806) 395-2203

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.