2014 Followers Untuk Tahun 2014 !

5:59:00 PM



Okay ! sesi cabar mencabar diri ini yang dah semakin serius dalam dunia blogging ini . Nak cabar diri untuk terus tingkatkan jumlah followers menjadi 2014.

Yelah , sempena tahun 2014 kan . kahkahkahkah . Lagipun tahun 2014 kan Tahun Melawat Malaysia . haruslah ikut tema . hahaha. Jadinya , bila kita dah letak kan target ini secara tak langsung diri ini akan lebih berusaha untuk terus ke hadapan kan kan kan kan kan . hahahaha.

Terkini , jumlah follower setakat 18 feb 2014 , jam 6 petang seramai 1192 .

Fuh , nak kejar jadi 2014 akhir tahun ini , mampu kah ? Sendiri nak , sendiri usaha yerk farahain ! kihkihkih.

Nak tangkap 822 blogger lagi untuk jadi followers akuainkausiapa.blogspot.com .
Pada yang baca , belum follow , mohon follow ye! thanks :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Salam. All the best. Follower sy cuma 444. Target sy nak cecah 600 sblom 2015.

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya ! Harapan kita sama. hehe nak capai 2014 follower utk tahun 2014 nih :D

    ReplyDelete
  3. Wow tinggi target tu.... semoga berjaya =)

    Jom meriahkan GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT.

    ReplyDelete
  4. Cita-cita tinggi tu, kite punya blog pun tak sampai 1000 pun...

    ReplyDelete
  5. gudluck!!
    syasya pon dalam proses meningkatkan follower...heeeheee..

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS