Hadiah Untuk Mereka Birthday February !

12:40:00 PM

Ahaaa , siapa lahir bulan februari angkat ibu jari kaki ! Haha . Just kidding , oh seriously , for those who celebrate their birthday on february .. YOU are the lucky person .

Same goes to me .. Yeay , dapat hadiah selepas bershopping .. Dekat mana ek ? Macam mana nak dapat ni ? Hmm , sabaq sat . Kasi ain explain satu satu .

Firstly , korang kena pergi bershopping di Galleria @ Kotaraya di Johor Bahru , Johor .
Alamat : Jalan Trus , Johor Bahru
Alaaa , korang ada GPS kan . Haaa , pi cari .. Paling nak senang tengok je signboard ke Pusat Bandaraya Johor Bahru .

Dah sampai situ , korang shopping shopping la dulu .. Syarat syarat nak dapat hadiah , yelah , nama pun masuk shopping mall makanya kena la shopping dulu minimum RM 20 . Dah dapat resit , berlari lari ke customer service nak tebus hadiah . Chop ! Hanya pada mereka yang lahir pada bulan Feb je. Jangan lupa bawa I/C . Ahaa , its gonna be untill 28th February . So , lets grab the chance to win.
Eh eh eh , anda dah tebus hadiah , weeee , dapat snap gambar . And wehoo , gambar anda will be publish at Official Facebook : facebook.com/GalleriaKotaraya


So , anda tak nak ke dah bershopping , lepastu dapat hadiah , lepas tu dapat tangkap gambar , lepastu gambar anda di official facebook shopping mall itu ? 

Well , let' share the love with Galleria@Kotaraya Johor Bahru . :)
Eh chop , kasi LIKE jugak , itu facebook page yer. 

You Might Also Like

8 comments

  1. happy birthday kepada sesiapa yang lahir di bulan February...

    ReplyDelete
  2. salam. happy birthday buat mereka yang lahir dibulan Februari ni..

    p/s sy lama lagi huhu bulan9..

    ReplyDelete
  3. saya lahir bulan February...tapi nak bershopping di Kota Tinggi, tak dapat la rasanya..
    apa2pon thanks for the greeting & information...^_^

    ReplyDelete
  4. alaa. birthday bukan bulan Feb la.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. lahir bulan february dah. tp sayangnya sy bukan warga johor. =( kalau nak ke sana semata-mata utk shopping & dapat hadiah mmg tak laahhh nampaknya hahha.

    btw, happy belated birthday utk awk ^_^ jemput singgah

    akuorangkecilengkauorangbesar.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. lahir januari la plk. hehe..

    ReplyDelete
  7. Alaaa, dekat Johor je ke? Nak jugakkk :(

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS