8 Februari : Selamat Hari Jadi ke-23

1:06:00 AM


Assalamualaikum and yeah ! Its my sweet 23 birthday ! Wohoo , thanks especially mereka yang dah wish . Ada yang wish in advance lagi ! And my bestfriend yang berusaha menjadi yang pertama . Thank you so much . Abang gua pun siap main gitar nyanyi versi mandarin dengan jepun . Kahkahkahkah .

Well , susah sebenarnya nak senyum sebab aku dah tak boleh dengar ucapan hari jadi dari ibu aku . Ibu , walaupun ibu dah tak ada dekat dunia ni , ain tetap nak cakap terima kasih ibu sebab melahirkan ain . Insyallah , janji ain dekat ibu untuk jadi anak yang baik akan ain pegang sampai akhirat .

Wohoo ! Malas nak sembang banyak . Cuma mampu ucap rasa syukur kerana sudah berusia 23 tahun

Hello sweet twenty three nur farahain !

You Might Also Like

15 comments

  1. selamat hari jadi :)
    moga2 hari mendatang dilimpahi lg rezeki..amin..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari lahir. Semoga diberkati Allah. Semoga apa yang diimpikan tercapai :)

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday :)
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. happy birthday n hv a blast! hehe harini pun birthday my mum. :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari jadi, semoga panjang umur murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir ya. semoga panjang umur murah rezeki. amin

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Lahir.. =)
    Jom singgah http://ayuzulkifle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam kenal..singgah dr segmen bloglist aimi.happy 23..=)http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  10. hepi besday.. jom join GA teman.. =)

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS