MY BUDAK KECIK IS HAPPY!! - Aku Ain Kau Siapa

Monday, July 16, 2018

MY BUDAK KECIK IS HAPPY!!


My budak kecik is now really happy with her life! Seronok tengok dia. Dia ialah one and only my budak kecik i have. Sebab ain tak ada adik perempuan. Nah, throwback sikit siapa my budak kecik ni . dua.puluh.enam.hari.bulan.enam  , kisah suka duka MY BUDAK KECIK ~~  , BRIDEMAIDS UNTUK 4 TAHUN  


And Ain tengok whatsapp story dia ke Jogja. Wow.. Bestnya.. Tengok apa dia reply..
 “Weh, dia bawak bantal love aku bagi kat dia” Sweet sangat! 💕


Payung sikit kat mana ain dapat bantal love tu..SURPRISE MENJADI ! YEAY!!

4 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.