JDT BLOGGER MAKAN MALAM DI ORIENTAL OASIS BUKIT GAMBANG - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, August 30, 2018

JDT BLOGGER MAKAN MALAM DI ORIENTAL OASIS BUKIT GAMBANG


Sepanjang Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang, aku boleh katakan hari makan sedunia jugak lah. Mak oi, pagi petang malam makan. Rasanya memang kaw-kaw aku melantak tak ingat dunia. Hahaha. Tapi, tak perlu nak risau sangat sebabnya kalori terbakar dengan pelbagai aktiviti yang kitorang semua lakukan. Kiranya aku melantak tu fungsi dia sebagai menambah tenaga la untuk melakukan aktiviti. Hahahaha.


So, lepas je bermandi-manda di Waterpark tu, dah penat-penat mesti la lapar kan. Sampai je makan malam ni memang perut pun kosong lah kan. Kihkihkih. Apalagi, serbu lah di Oriental Oasis.











Menjadi kegemaran geng JDT Blogger untuk menangkap gambar-gambar menu makanan yang disediakan. Woi,kita nengok dari starting nasi sampai ke dessert mak oi sedapnya alahai. Tanpa membuang masa lagi, ain payung korang lah ehkkk... Jom cuci mata..









Oriental Oasis ni letaknya betul-betul sebelah Arabian Coffee House yang memang berdekatan dengan Arabian Bay Resort dan Ataria International Convention Centre.

JDT Blogger bersama Encik Nasir
Boleh baca cerita aku EKSPLORASI JDT BLOGGER KE BUKIT GAMBANG .....

8 comments:

  1. Tahniah..
    lama saya tak jelajah blog.
    jom tukar link.
    https://www.kembaraminda7.com

    ReplyDelete
  2. aduuu sedap2 kan makanan kat sana..best, takk payah masak..semua da tersedia..oi, belum habis lagi ke entri gambang ko ain? hahaha!!

    ReplyDelete
  3. waduh waduh. makanannya! sedapnya haha. kalu makan macam ni duduk sampai malam pun bleh haha ") bestnya kumpul reramai makan sesama :)

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaaa, ya Allah..lapar pulak perut aku tengokk~

    ReplyDelete
  5. Tak boleh tahan ar tengok kambing tu oiii...aishhh sedapnyaaaaa

    ReplyDelete
  6. Waahh makanan.... buat aku lapar ni 😁

    ReplyDelete
  7. Aduhhhh sedapnyaaaa weyhhhhhh makanannn dia semuaaa.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.