MAKAN DI ARABIAN COFEE HOUSE SAMPAI KENYANG! SEDAPNYA! - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, August 30, 2018

MAKAN DI ARABIAN COFEE HOUSE SAMPAI KENYANG! SEDAPNYA!

Sampai je kami geng JDT Blogger ke Bukit Gambang Resort City, pertemuan pertama kami ialah di Arabian Coffee House untuk makan tengah hari. Seterusnya, ialah pada breakfast keesokannya , makan tengah hari. Apa lagi, jom kita payung gambar untuk uolls. Hahaha. Kurma dia alahai dapnyewww 🤪ain ni tak berapa suka sangat lauk kurma tapi yang ni serious sedap.


















Nak merasa makan di sini ? Boleh terus sekali dengan pakej bermalam di sini, kombine tiket safari park &waterpark. Haa, nak ke nak pakej harga kasih sayang dari ain? Yer,, i boleh bagi uolls harga cun melecun.. Baca dulu entri yang ni. Then boleh terus PM ain tau.Ingat, ain je boleh bagi uolls harga cun melecun tu.👌🏻

6 comments:

  1. kite nak harga cun melucun tu ;-))

    ReplyDelete
  2. Akak sampai sekarang tak boleh lupa masakan kambing dia, huwaaaaaa.. sedap!

    ReplyDelete
  3. ala...sedapnya...nanti nak pergilah bulan 12..jejom

    ReplyDelete
  4. Terliurrrr!!! Sodapppp nyo nmpk

    ReplyDelete
  5. sedapnya nampak semua tuuu

    ReplyDelete
  6. Hamboiiii kemain tak boleh moe on ko yee, bikin kecurrr aku je nengokk oiiii...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.