BISA AJA TELEPHON KE CELLPHONE

BISA AJA - FAIZAL TAHIR

Aku terdengar lagu ni di radio.."Hmmm , suara macam Faizal Tahir..lepastu aku terdengar lirik-lirik lagu ini..wow, aku suka." Biasa ler seketul Ain ni dia akan suka tengok lirik lagu tu dulu baru dia suka lagu tersebut.

Antara bahagian yang paling aku suka ialah :
Ingatkah lagi pada diriku
Atau sengaja kamu...
Mau menyakitiku...
ooo
Ingatkah lagi kali terakhir
Ku mendengar suaramu
Bilang padaku rindu...
ooo
Aku hanya mau dirimu
Tau kau
Bisa aja telephon ke cellphone
Bisa aja telephon selalu
ooo
Ku tahu banyak mahu bicara
Ku kan selalu ada

Awak , saya tuju lagu ni untuk awak! Iya, awaklah orang yang buat saya jatuh cinta pada lagu haram tu. 

10 comments:

  1. Replies
    1. Yer.. Memang kearah indoan gitu.. Tapii.. Keren banget liriknya.. 😍

      Delete

  2. selamat siang semuanya ,,,,
    yukk, mari merapat yang lgi bosen gk ad kerjaan
    silahkan di klik link di bawah ini ya ^_^
    www.fansbetting.co
    untuk yg minat bergabung silahkan saja chat lgsg ke CS kami untuk info lebih lnjut
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting3
    bersama dengan kami CS fansbetting thankyou,,,

    ReplyDelete
  3. Public phone takde ke hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhaa... Sengal. Hahahhaha.. Whatsapp call je skrg.. 😂

      Delete
  4. sweet gilerr lagu ni...faizal tahir punya lagu tak pernah mengecewakan...gituhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sweett lerrr,, klo takk. Takdelah kite tujukan lagu tuu untuk "awak" 😜

      Delete
  5. setiap kali keluar lagu, tak pernah mengecewakan tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyerr betullll....teringat dulu ain suka betuk lagu mahakarya cinta tuu 💖💖💖

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.