MERDUNYA ! LAGU SESUNGGUHNYA 2019 : GABUNGAN SUARA ALIF SATAR DAN RAIHAN - Aku Ain Kau Siapa

Friday, May 17, 2019

MERDUNYA ! LAGU SESUNGGUHNYA 2019 : GABUNGAN SUARA ALIF SATAR DAN RAIHAN


SESUNGGUHNYA 2019 - ALIF SATAR & RAIHAN


Sebenarnya hati ini cinta kepada Mu
Sebenarnya diri ini rindu kepada Mu
Tapi aku tidak mengerti
Mengapa cinta masih tak hadir
Tapi aku tidak mengerti
Mengapa rindu belum berbunga
Sesungguhnya walau kukutip
Semua permata di dasar lautan
Sesungguhnya walau kusiram
Dengan air hujan dari tujuh langit Mu
Namun cinta takkan hadir
Namun rindu takkan ber bunga
Kucuba menghulurkan
Sebuah hadiah kepada Mu
Tapi mungkin kerana isinya
Tidak sempurna tiada seri
Kucuba menyiramnya
Agar tumbuh dan berbunga
Tapi mungkin kerana airnya
Tidak sesegar telaga kautsar
Sesungguhnya walau kukutip
Semua permata di dasar lautan
Sesungguhnya walau kusiram
Dengan air hujan dari tujuh langit Mu

Namun cinta takkan hadir
Namun rindu tak akan berbunga
Jika tidak mengharap rahmat Mu
Jika tidak menagih simpati

Pada Mu ya Allah
Tuhan hadiahkanlah kasih Mu kepadaku
Tuhan kurniakanlah rinduku kepada Mu
Moga kutahu
Syukurku adalah milik Mu

psst : aku rasa tersentuh betul dengar lagu ni.. liriknya sangat lah mendayu.

6 comments:

  1. no doubt. i loved it !

    ReplyDelete
  2. Kita tengah tengok Alif Satar dalam Pia, nyampah plak tengok, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kann Kak Seri, geram nak mamposss nengok!!!...Sian Pia dan Budi huhuhu

      Delete
  3. lagu yang mampu mengubat hati yang dalam kesedihan...

    ReplyDelete

  4. AJOQQ menyediakan permainan poker,domino, bandarq, bandarpoker, aduq, sakong dan capsa :)
    ayo segera bergabung bersama kami dan menangkan uang setiap harinya :)
    AJOQQ juga menyediakan bonus rollingan sebanyak 0.3% dan bonus referal sebanyak 20% :)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.