PEREMPUAN KUAT ‘DRAMA’ - Aku Ain Kau Siapa

Tuesday, October 15, 2019

PEREMPUAN KUAT ‘DRAMA’

PEREMPUAN KUAT ‘DRAMA’

Amaran: Sila baca dengan gaya dan nada seorang Nur Farahain..

Hahahahaha. (Awal awal ayat dimulakan dengan gelak tawa) Yes! Aku rasa selepas melihat sendiri perangai aku yang ni. Ya Ampun! “Patut lahhhhh Ain.. tak semua orang boleh melayan perangai kau” 

Aku nak transfer semua data dari phone Oppo ke laptop. Aku ni sebenarnya dah terbiasa dengan Iphone . Bukan berlagak weh! Tak . Bila function android ni aku tak berapa nak paham sangat. (Please jangan cakap aku belagak) 

Aku gelabah lah kenapa aku pakai cable ni dah cucuk masuk , cuma boleh charge tepon je . Nak transfer tak boleh. Puas lah aku tengok video dekat Youtube. Haa, teringat kak Juju pakai tepon Oppo.

Gasak ....kauuu terus wasap ! Kau tengok drama tak drama nya aku!😆 Pastu aku try lah pakai cable yang original masa beli tepon Oppo tuh. Eh BOLEH PULAK!!!!!!!!
akuainkausiapa

akuainkausiapa

Kau tengokkk perangai kuat drama Farahain macam mana?! Siap wasap sebab tanya pasal benda ni je. Kau rasa?! sebab ni ke aku masih single?! Sebab takde lelaki yang boleh melayan perangai kuat drama aku ni..

Sedih kan . 😂 Tapi . what to do. Aku memang macam gini. Tapi kan. Hmm. Dah la Ain! Kau memang kuat berdrama. Agak-agak boleh lepas tak casting berlakon watak perempuan sendu dalam drama pukul7 malam 😂

6 comments:

  1. Sebenarnya nak cakap kat ain...kak SA pun sama....hahaha..gelabah lebih

    ReplyDelete
  2. Bhahahahahaha.... Drama seorang ain... Hadoi....

    ReplyDelete
  3. buat kuat drama, kadang-kadang pompuan ni cepat panik. hihi. yang komen ni pun sama je

    ReplyDelete
  4. memangla kalau ada masalah, kena rujuk pakar

    ReplyDelete
  5. Lahai..hahaha..drama la sangat..tapi kalau tak tau kena bertanya kan..heheh

    ReplyDelete
  6. Bahahahhaha sape suruh tak install Share It je!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.