SIAPA 'YOUR CRUSH' NI??? - Aku Ain Kau Siapa

Monday, December 23, 2019

SIAPA 'YOUR CRUSH' NI???

crush

SIAPA 'YOUR CRUSH' NI???

AMARAN : Kalau rasa menyampah dengan kisah crush aku , sila tahankan diri anda dari tidak muntah.

Aku terjumpa satu kuiz ni daripada instagram sepupu aku.. so aku pun tengok lah kuiz tu tapi aku memang tak ade sebab nak buat kuiz tu just suka suka jerrrr sekadar hiburan semata mata yerr..thenn aku pun create lah kuiz tu dan aku pun hantar lah kuiz tu dekat anak jiran aku aliyah dan asyira.

Secara berlumba lumba dorang ni menjawab kuiz tu haaa daripada situ lah aku boleh tahu sejauh mane je anak-anak jiran aku kenal aku. so lepas aliyah dengan asyira jawab dorang pon mengada-ngada lah ikut buat kuiz tu dan aku lah tukang jawab nyerr..HAHAHA  

Selepas tu si aliyah dengan asyira ni pon stalker lah carta markah aku and siapa je yang jawab kuiz aku..si syira lah yang cakap dekat aliyah"weyh cube kau tengok kuiz kak ain..kak ain ade crush sebab terang lagi bersuluh your crush dekat situ

Baca kisah aku : Senyuman lelaki itu

"si aliyah pulak terpikir lelaki herlokkk tuu hehehehe..aliya pikir tak kan si herlokk tu kann hahaha... kemudian esok aku jumpe si aliyah dan asyira nie yang kiteorg mukbang nasi lemak shellout tu ingat kann...hahahaha
akuainkausiapa
Nampak tu yang si syira screenshot tu.

Si asyira ni menyempat tanye aku "kak ain ade crush ehh"??? aku pun terdiam and gelakk besarr..pastu aku suruh dorang mengaku antara korang berdua sape yang buat...dorang siap bersumpah dan mengaku kauuu yang dorang tak bersalah and tak buat..

Jadi , siapa YOUR CRUSH tu? Sila munculkan diri anda , jangan risau aku tak makan orang. Kalau herlokkk aku terima ..kalau tak herlokkk aku friendzone. HAHAHAHA.

Tapi , sejujurnya aku tak percaya yang aku ada crush sebab aku sedar yang aku tak cantik dan perangai boleh tahan gila-gila. Hmmm..

Siapa YOUR CRUSH NI? Lebih baik mengaku cepat! dahla dapat markah 7/20. HAHAHAHHAHAHA.

9 comments:

  1. Ok jugak 7/20 tu. Kiranya adalah benda yg dia tahu hehe. Siapalah crush tu yeeee??

    ReplyDelete
  2. SILA MUNCULKAN DIRI ! Mungkin awak ada dalam istikharah your crush...Witwitt!

    ReplyDelete
  3. sebenarnya.....bukan saya...hahahha

    ReplyDelete
  4. harapnya your crush tu laki lahh. hahahaha. okay lah tu 7/20. effort perlu diambil kita juga acewahhh kahkah

    ReplyDelete
  5. siapa kata Ain tak cantic? Senyuman tu manis tau

    ReplyDelete
  6. berselindung pulak dia tu kan.. haha

    ReplyDelete
  7. Nama :: Fitri Reza
    Email :: Fitrireza72@gmail.com
    Whatsapp :: +6285775967323
    Negara :: Indonesia



    Nama saya Fitri Reza dari Indonesia, saya pernah mengalami kesulitan keuangan yang sangat sulit di masa lalu dan saya telah ditipu oleh pemberi pinjaman palsu yang mengambil dari saya dan tidak pernah benar-benar memberi saya pinjaman, sampai baru-baru ini ketika saya mendengar tentang perusahaan (FEMI OTEDOLA LOAN FIRM), yang memberikan pinjaman nyata dan sah, setelah berpikir serius saya sampai pada kesimpulan dan mengajukan pinjaman, setelah beberapa langkah, saya menyelesaikan proses dan saya menerima pesan dari perusahaan bahwa saya pinjaman telah ditransfer, pertama saya berpikir itu adalah lelucon dan saya lari ke ATM dan saya memeriksa dan mengetahui bahwa itu benar dan saya bersumpah untuk membagikan ini kepada semua orang bahwa FEMI OTEDOLA LOAN FIRM adalah nyata dan mereka memiliki bukti untuk saya bahwa memang ada perusahaan pinjaman yang sah dan jujur di luar Indonesia. jika Anda saat ini menghadapi masalah keuangan dan Anda ingin perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya membantu Anda, hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM hari ini dan dapatkan pinjaman dengan cepat ..

    Kontak
    Perusahaan :: FEMI OTEDOLA LOAN FIRM
    Email :: Femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Whatsapp :: +1 (469) 464-5833
    Whatsapp :: +1 (806) 395-2203

    ReplyDelete
  8. “Bismillah, ar-Rahman, ar-Rahim”.

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP   Dari meja kerja dan kantor CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini berjanji akan menjadi tahun lebih banyak uang di rekening bank Anda, hal ini karena kami mengelola CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang memiliki kebutuhan finansial besar tahun baru ini untuk memulai bisnis satu atau dua bahkan untuk merenovasi rumah mereka juga untuk menghidupkan kembali bisnis mereka dan jangan takut pada pemasangan bulanan Anda karena kami memiliki paket khusus untuk mempersiapkan Anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana menginvestasikan uang Anda dengan sumber daya yang sangat tinggi. bisnis jadi tolong jangan hanya duduk di sana dan kemudian membiarkan orang lain untuk maju secara finansial mengatakan tidak pada kemiskinan tahun ini mengatakan tidak kepada hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang bisa membawa kemasyhuran Allah tidak menyangka kita menjadi miskin ketimbang kita menjadi bijak dalam menghasilkan uang dan kemudian menginvestasikan uangnya dalam bisnis yang sangat menggiurkan sehingga melalui ini kita di sini untuk meminjamkan Anda karena CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang telah Anda cari anda bisa menghubungi kami melalui detil kontak di bawah ini

    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.