52 HARI : Blog Challenge ! - Aku Ain Kau Siapa

Friday, November 27, 2020

52 HARI : Blog Challenge !


52 HARI : Blog Challenge ! 

Okay , memandangkan aku terasa nak menulis.. Terasa yer tuan tuan dan puan puan sekalian .. Kau dah terasa tu ... Aaaa mariler kite menghasilkan content .. Hahaha .. Scroll Pinterest , terjumpa pulak yang ni .. Rasa macam nak take this challenge .. Cuma nya how a bout i tukar week to days ? KAan... 

Okay.. Jom buat .. Tengok gaya nya nanti macam mana lah ehk .. Hahaha .. Actually aku suka jenis content yang macam gini . Ada topik nak di highlight kan . Just perlu fikir dan tulis berdasarkan topik tersebut .. 

Teringat dulu-dulu masa tahun 2016.. Gila wehh aku boleh tulis apa yang berlaku hari hari sampai lah hari ke seratus berapa entah .. Dalam 365 hari eh ke 366 hari .. Tak percaya ? Korang belek semua posting aku pada tahun 2016. Satu pencapaian yang luar biasheeee gais.

Jadi , dah alang-alang PKP je manjang , kita jadi la lebih produktiviti dan creativity ..aaaaa gitchewwww ~~~

Bismillah .. Jom start 52 hari ! 

14 comments:

  1. Ok juga challenge tu..
    Tapi byk tajuk yg memerlukan kita "membongkar rahsia peribadi" nampaknya tu. Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkk.. kann. hahahhahaah..tpi kita tapis2 jugak . mana yang terlampau peribadi kita tak kongsi ..heheheh.. 😆

      Delete
  2. Hebatnya! Perancangan yang sangat menarik. Moga berjaya.

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA terasa mak nak. 52 hari T.T sehari pun belum tentu berupdate blog tu. Goodluck ain! Eh tak wish dkt diri sendiri tau. Kita wish dkt awakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA.... ain wish kepada ain.... tq so muchh..

      Delete
  4. weii aku sukaaa!! keep it up ain!! moga konsisten sehari satu entri..💪

    ReplyDelete
  5. Baguss checklist gini... i pun bolehla follow nanti.. sesikit.... pinjam tau!!! Kalau x leh, PM tepi.. kah kahhhh... To you, keep it up!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaahahahaha... Kat pinterest je nona.. nanti aku bagi lerr. kt wasap 😜😜😜

      Delete
  6. I will do this challenge hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. LETS do my farah geng ❤️❤️❤️❤️

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.