Nasi Goreng Telur Mata Accident !

Ni la juadah berbuka semalam . Konon nak hias ala -ala makan dekat restoran la , siap nak letak telur mata atas nasi tu . Mula -mula elok je kejadian , sekali nampak letak senget . Dalam hati dah cakap "ade kang meleleh jap lagi" Kah! betul sangkaan ain . Hahaha . 

Terjadi la nasi goreng telur mata Accident! Tak berlanggar dengan sesiapa pun . Hahaha . Selalu dalam 15-10 minit nak berbuka baru ain akan sempat nak ambil gambar . Boleh tengok sendiri kejadian accident nya . Sambil ambil gambar , sambil tergelak seorang! *mudah terhibur betul kan kau Ain! 

Nak tahu lebih banyak cerita makanan di blog ni ?. Klik sini okay geng.. awak makan ape ?

Post a Comment

6 Comments

  1. akak pernah Ain, dah letak cantik2, sekali dia boleh menggelongsor, pecahlah kuningnya

    ReplyDelete
  2. macam ni pun sodap oii..walopun eksiden

    ReplyDelete
  3. haha yang jenis eksiden macam ni la yang sedap dan menyelerakan

    ReplyDelete
  4. Gelak besar akak baca tajuk...tapi kan..macam ni la sodap...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.