Dapat Hadiah Blender *kemain banyak woi*

 Dapat Hadiah Blender *kemain banyak woi*

Assalamulaikum . Bulan puasa ni ain dapat hadiah dari mama . Tetiba dia cakap ,"nah Ain hadiah blender". Bila ain bukak kotak nya , banyaknya isi . Banyak - banyak ni nak buat apa . Hahaha . Blender satu je dah cukup .

Terfikir juga sebab ain selalu guna blender yang dah sedia ada je . Tapi dah orang bagi hadiah . Kita terima sahaja la . Hehehe . Ada yang pernah guna ke blender banyak - banyak gini ? 

blender amazing bullet

blender amazing bullet

blender amazing bullet

nak masak ape yer guna blender ni ? boleh la tengok resepi yang dah tersedia dalam blog ni .. huhuhu .. klik je disini  > resepi

3 comments:

  1. weh ini macam hadiah kitorang bagi kat kak ajan masa birthday dia 3 tahun lepas hahahahha

    ReplyDelete
  2. sesuai untuk orang yang rajin masak

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.