Dah Singgah Belum Kedai Berhantu Ni ?.


Assalamualaikum . Baru lepas berbelanja ke kedai berhantu ni . Mana yang boleh dibeli disini , memang akan spent duit di dalam kedai ni . Ni dekat Kedai Ninso yang terletak di Kilang Bateri Tampoi , Johor Bahru . Dekat sangat dah dengan rumah ain . Jadi ni dah nak raya , apa lagi . Membeli la disini . 

Bukan itu sahaja , termasuk juga kedai berhantu satu lagi di Plaza Angsana Johor Bahru . Mr Dollar sebelah menyebelah je dengan Mr DiY . Mr Dollar ni masih baru juga di Angsana . 
Mr Dollar ni nak 2 ringgit ke 5 ringgit . Gitu lah pilihan nya . Tapi sayang nya , tak membeli pun dekat sini tadi . Sebab rasanya dah cukup sangat keperluan yang ada . Ingat , membeli jangan sampai membazir lepastu semua benda tak makan last last expired . Apa pun tak boleh ! 

Selamat Shopping Raya okay geng ! 

Post a Comment

5 Comments

  1. Buat masa ni kalau nampak cuba elak sebab tahu apa akibatnya. hehehehehe.

    ReplyDelete
  2. Pernah dengar tapi belum singgah lagi.

    ReplyDelete
  3. Dah pergi Mr Dollar.. mesti ada je benda nak dirembat... buat kudap kudapp... Hehe..

    ReplyDelete
  4. dah pergi dah tapi yang kat sini la. ninso ada kat plentong. mr dollar ada kat today seri alam. dah pergi gak. not bad.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.