Selamat Hari Raya PKP !


Assalamualaikum .. Saya , Nur Farahain ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilifitri . Maaf zahir dan batin . Maaf yer tak sempat update semalam . By the way banyak cerita juga nak di story kan dekat sini . Insyallah , nanti ain update okay . 

Walaupun PKP raya tahun ni , terpaling memori betul sebab dapat main bunga api dengan anak jiran sebelah malam raya , berbuka ramadhan terakhir pun dapat banyak juadah , hari raya pun dapat banyak juadah . Banyak betul rezeki raya walaupun duduk di rumah . 

Sebelum sebelum ni , bandar Johor Bahru pasti dah kosong ramai pulang ke kampung . Jiran kiri kanan rumah pun mesti kosong . Rasa sunyi sangat. Tapi sebab PKP , wow kemain penuh kawasan rumah semua Stay At Home sahaja . 

Okay la , cukup ini sahaja . Nanti ain update lagi okay ! Duduk di rumah okay , jangan sibuk nak beraya dan ziarah menziarahi okay .

6 comments:

  1. Selamat Hari Raya Ain. Nanti ada masa lepas PKP, kita lepak lepak minum kopi hahahaaa, tiber..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Ain. Cantik warna baju. soft je..

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam
    Selamat menyambut raya PKP

    ReplyDelete
  4. i ziarah tempat riadah je.. selain dapurrr... dah rasa sempit baju. ahahahaha... Salam Aidilfitri ye~

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.