Marathon Drama Korea The Penthouse War Of Life

Sempena kita Berhari Raya Pkp ni , dah suruh duduk rumah . Kita pun bertapa je la dekat rumah . Banyak nak post cerita dekat blog ni , tapi tengah mood marathon drama korea popular ni iaitu The Penthouse War Of Life . Ain baru nak layan season pertama . 

Season pertama ni release pada tahun 2020 . Tuptup ada season dua yer . Eh , ramai pula kawan yang dah tengok drama ni cakap akan ada season 3 . Harapnya , boleh selesaikan marathon ni la ye . Sakit hati betul rasa perempuan bergaduh kan . Membawak perangai mak sampai ke anak . Pulak tu , orang kaya ni kalau marah je memang spesis hempas barang ehk ?. Emosi betul aku part baling membaling barang kalau mengamuk . 

Waktu ain menaip ni , ain tengah dalam episod 16 . Kebetulan pula tengah ABC ( Allah bagi cuti) , apa lagi bantai marathon la. Kihkihkih . 

Korang dah pernah tengok ke drama ni ?. Watak mana yang paling korang menyampah ?. 

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.