20 September 2021 : Ain Makan Ape ?

Assalamualaikum.. Makin hari makin pening sebenarnya nak makan apa kan . Sebenarnya kan ulang alik kebelakang kedepan menu lebih kurang je . Tapi sebab ain memang komited nak rekod kan apa yang ain makan setiap hari . Jadi kita titipkan je la di blog ini kan .

Ain makan breakfast buat sendiri sandwich telur letak sikit sayur salad , lepastu keluar kejap beli air kelapa brown sugar . Abang ain ada buat video review mooncake yang ni versi snow cake durian . Sedap ! Rasa rasa je tu kongsi kongsi .

Untuk late lunch dan dinner ain masak nasi putih dan ayam red ! Simple je . Macam biasa gambar atas sekali ayam red masa lunch , yang bawah sekali untuk dinner . Settle ! Alhamdulilah .🤲


No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.