Hari Soto dan Begedil Sedunia ! 不

Assalamualaikum .. hari ini ain isytiharkan sebagai hari soto dan begedil sedunia ! Hahaha . Malas nak memasak banyak kali ! Kita jenis masak sekali arung je orang cakap .

Pagi tu dah rebus kentang sesiap ! Memang nak masak begedil , alang alang dah beli tauhu pok ! My favourite ..buatlah dia menjadi tauhu begedil . Ain je yang makan sorang tu不 Kepuasan sangat . Ulang makan dua kali yer ! Untuk sarapan pagi dan untuk hitea 

Mee soto pula untuk lunch dan dinner . Begedil memang saja buatl lebih sebab kitorang memang suka meratah gitu . Cuma begedil ain simple je dan ain tak suka banyak sangat bahan yang diletak . Lebih suka rasa kentang yang penuh dan padat . Dipadankan dengan mee soto . Mee soto pula ain suka makan banyak taugeh ! nikmat betul krup krap krup krap rasanya

Maka , terjadi lah hari soto dan begedil sedunia dunia dunia dunia seketul farahain sahaja ! Hahaha .

Post a Comment

1 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.