Selamat Hari Malaysia 16 September ! Ain makan ape tu ?

Assalamualaikum .. hari ini hari Malaysia ! Pagi tu semangat bermain badminton dengan teman kecilku . Lepas balik dari ber badminton tu , rasa mengantuk gila . Ain tidur .

Tak makan apa pun hanya beralaskan air masak je . Bangun tu lapar dan panaskan lauk semalam . Ada balance mee soto dan begedil semalam . Makan lah kongsi kongsi sekadar alas perut gitu . 

Untuk late lunch dan dinner ain masak nasi putih dan tomyam je ! Simple simple je ! Janji masak ! Ceh wah ! Gitu ! 

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.