Kesempurnaan Hari Ku 🧡



Pada aku , dapat makan nasi dengan lauk simple macam gini dah sangat sempurna ! Entah , mungkin orang nak cari pencuci mulut sebagai pelengkap hari , nak ngopi baru rasa badan bertenaga , beli makanan viral semua pakat nak mencuba .. Tapi tidak pada empunya nama Ain ! 

Ain ni jenis suka masak . Suka makanan yang air tangan orang masak . Kepuasan sangat rasa walaupun hanya makan nasi , ayam goreng , sayur masak air dan sambal belacan . Sesimple macam dalam pinggan tu pun dah rasa happy sangat !  

That why ain appreciate gila kalau dapat makanan hasil air tangan memasak .. Effort win 💯 ! *wishlist nak cari husband yang pandai memasak. 🤭🤪 Tolong cari kan sorang boleh ..Eh 🤣

1 comment:

  1. Moga dapat jodoh yang pandai masak...Amin....Senang jugak hidup aku gitu..tibberrr

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.