Sepetang Bersama Anak Jiran Bermain Bersama Anak Anak Kucing 😸


Assalamualaikum . Petang petang memang ain banyak spent kan sekejap di luar rumah nak ambil angin gitu . Pening duduk terkepam lama lama dalam rumah . Lepastu mula mula berbual la dengan anak anak jiran . Anak jiran yang sebelah kanan ni pula terbela kucing . Terbela sebab kucing tu datang memang nak cari tuan masa kucing tu pregnant . Eh last last terbela terjaga .. Ni pula dah terberanak ... Ada dah baby baby cat . 

Rumah ain ni pula di tengah antara anak jiran kiri dan kanan 🤣 Jadi nya , kitorang bertemu la . Anak jiran Farisya bawa keluar kotak yang berisi anak anak kucing tu . Main main la kitorang . Warna dah la semua sepattern je . Naik konfius yang mana satu nama dia Oreo la , Tiger la , Tam tam la . Yang lagi seekor tak ingat . 🤣🤣🤣 Mak kucing pun nama entah ada ke tak . Hahaha . 
Gitu la kitorang ! Main kucing sambil berborak , lepastu anak anak kucing dah tak behave asyik terkeluar je dari kotak , kita pun pulangkan la semula ke rumah nya 🤣 Sempat pula lepastu budak budak ni berlari dan berlakon . 🤣 

Terima kasih la anak anak jiran buat kak ain tersenyum dan tergelak ! Rasa ceria sangat hari ini . ❤️

6 comments:

  1. Sama sepesen empat2 ekor anak kucing tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. konfius semua sepesen je kan 🤣🤣🤣🤣🤣

      Delete
  2. seronok nya..ank kucing comel2 belaka ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ... ni diorang tengah aktif berjalan ... gasak asyik nak keluar dari kotak jen🤣🤣🤣🤣

      Delete
  3. comel, sama je corak semuanya ya

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.