Awan Yang Berkepok Di Pagi Hari


Assalamualaikum . Subhanallah .. Cantiknya awan pagi ini ❤️ Cantik sangat ! Mendongak ke langit menyatakan doa di hati .. " Semoga dilimpahkan rezekiNya rahmatNya yang berkat dari Mu Ya Allah " 😭

Awan berkepok kepok sangat pagi ini ! Ain ni memang jenis suka tengok langit . Lagi pula kalau terdengar bunyi enjin kapal terbang . Rasa nak cari mana la kapal terbang nya 😍

Boleh dikatakan kawasan rumah ain ni , memang laluan kapal terbang di langit atas tu . Kalau pagi pagi ni memang akan jelas kelihatan . Sebab Johor Bahru kan memang dekat sangat dengan Singapura kan . Jadi nya , memang laluan situ la . Kalau nak harapkan Airport Senai tak la sebanyak Changi Airport Di Singapura tu . 
Tu nampak kan kapal terbang ! Memang setiap beberapa minit waktu pagi ni memang akan boleh nampak . Nanti petang pun sama juga   Kekerapan kapal terbang tu kita dah boleh agak waktu pagi macam gini . Waktu ain tangkap gambar ni sekitar jam 7:35 pagi .  Awan cantik , Langit cerah ! dapat melihat kapal terbang di atas sana . Dah rasa best sangat hari ini . Alhamdulilah ❤️

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.