Nak Pilih Aiskrim Strawberry ke Coklat ?

aiskrim sundae mcd



Assalamualaikum . Punya lama dah tak makan MCD , hari ni nak sangat makan aiskrim . Jadinya tadi lepas isyak terus drive thru ke McDonald's . Sekarang waktu isyak di Johor Bahru kemain awal yer masuk . Sedar sedar dah azan kan .

Ain ni pulak jenis suka aiskrim yang simple je ! Cuba teka ain punya yang mana ?. 🤪 Ingat aku makan dua dua tuh sekali ke ?. Haruslah makan satu je . Alhamdulilah 🤤

Post a Comment

4 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.