Santai Petang Di Depan Rumah ! Girls Only !

sheisfarahain bersama anak anak jiran



Assalamualaikum . Petang petang bila terasa tepu otak , marilah kita berkomunikasi bersama manusia . Stay away dari social media sekejap . Meet people . Talk to them . That's the process of living a life .

Macam biasa , berborak dengan jiran jiran la salah satu terapi terbaik untuk ain .I really love to talk , laugh and meet people . Nampak kan trio combination ni ain boleh buat just simply spent time sekejap je .

People make time ! Kalau kita selesa berbual , kita akan rasa memang a part of rutin kehidupan yang mesti dilakukan . Best tau kalau just random talk gitu . Pastu gelak. Entah apa benda je kadang kadang anak anak jiran ni punya topik . Tapi , kita yang dewasa ni melayan kan jela . 

anak jiran sheisfarahain



Apa yang pasti kalau bebudak gini , tak lain tak bukan cakap pasal Aqil Zulkiflee lah 🤣 Kenkadang , siap tanya dah tengok ke video yang baru ?. Kak Ain diorang ni tak menyempat pun kadang nak melayan yang paling latest video . 

Tula .. kisah sepetang di depan rumah girls only gitu ! 🤪

Post a Comment

1 Comments

  1. Yeah!!! Memang kena komunikasi juga... The best part untuk tidak dicop anti sosial.. Haha..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.