Sepetang Santai Di Taman Permainan

taman permainan bandar baru uda johor bahru



Assalamualaikum . Pagi tadi tak morning walk ! Rasa penat . Jadinya petang ni ada masa sikit tak plan pun . Terus redah gitu . Memandangkan cuaca sangat lah berangin gitu walaupun cahaya matahari boleh tahan yer gais terpancar ke mata . Namun ku redahi jua ! Aaa giteww ..

Dari rumah nak ke taman permainan ni tak la dekat sangat sebab jalan kaki . Hahaha . Tapi sebab dah biasa morning walk , jadinya kaki dah terbiasa bergerak sedar sedar je dah sampai . Seronok suasana petang meriah . 
taman permainan sheisfarahain



Cuma tak seronok nya kitorang kena melintas jalan , traffic light selalu problem dan kereta memang laju je sebab orang baru balik kerja kan . Sebab tu la ain suka morning walk ! sebab masa tu tak kelam kabut . Hahaha . Petang ni selalu tengok orang bawak kereta kelam kabut semacam . Mungkin tak sabar nak balik ke rumah barangkali 🤣

Sepetang Santai ! Duduk diatas rumput karpet ni , alahai ... Tinggal lagi tak bawak makanan je ni gais . Ada kang picnic kat sini 🤭 Tapi tula , beria pula nanti dah la jalan kaki . Hahahaha . Tadi on the way jalan kaki pun ada pakcik jiran tanya " nak pergi mana?" 🤣 
sheisfarahain di taman permainan



taman permainan bandar baru uda


Gitu la masa yang terluang . Dapat release kan stress sebab dengar bunyi kanak kanak keriangan , bermain macam tak ada masalah .

Post a Comment

0 Comments