EduCity Chillax Market Create a Strong Coming Together for the Korean Community - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, January 23, 2020

EduCity Chillax Market Create a Strong Coming Together for the Korean Community

Image may contain: 9 people, including Afzani Tual, Nona Qiyah En Sani, Hernee Nazir, Nur Farahain, Nur Decamellia, Siti Rohaida Yusof and Nur Fatihah, people smiling, people standing
JDT Blogger with Sarah Suhairi

EduCity Chillax Market Create a Strong Coming Together for the Korean Community 

Themed ‘KimChillax’, this monthly event brings the best of Korean heritage and pop culture to life with loads of local products and entrepreneurial opportunities. 

Iskandar Puteri, 21 January 2020 - EduCity Iskandar Malaysia Sdn Bhd are partnering with the Korean Society of Malaysia and the Iskandar Puteri community to bring Korean culture and products to EduCity Chillax Market. Themed KimChillax, the events will see participants from VRinity (Virtual Theme Park, Mall of Medini), Raffles University, Newcastle University Medicine Malaysia, Raffles American School, Netherlands Maritime Institute of Technology and University of Southampton Malaysia. 

A monthly themed event that comprises of a plethora of entrepreneurial & community activities, EduCity strives to curate events that offers an impact to the social, cultural, economic and environmental development throughout the surrounding areas. 

Baca juga : Restoran makanan turki di Johor Bahru!

Visitors will enjoy a variety of Korean inspired activities such as the Korean traditional game called ‘Tohu’ opened for public participation, a photobooth offering Hanbok, the traditional Korean costume, Korean-cooking demo and Kimchi making and K-Pop dance performances. 

But the star attractions for the day is the showcase by Soo Taekwondo – an internationally known choreographed martial arts troupe, a special performance by Kim Song Hee, a Korean dancer as well as a guest appearance from Sarah Suhairi, a rising celebrity and Malaysia own K-Pop singer.
Image may contain: one or more people, people on stage and basketball court
Soo Taekwando
“EduCity Sports Complex is an ideal venue for various events. From neighbourhood-friendly to global scale spaces in which we have took the challenge in taking the brand image of this world class facility to be more than just brick and mortar – coming up with this open-to-all Chillax Market as the focal point for Iskandar Puteri community to come down together and enjoy the space. 

Our gratitude goes to Korean Society of Malaysia who have worked tirelessly to fly in some of the special performances from Korea together with Terrain Property, the event sponsor. We wish to engage more with the Korean community who are among the largest community of expats residing in Iskandar Puteri,” said Wan Ahmad Saifuddin Wan Ahmad Radzi, Managing Director EduCity Iskandar Malaysia Sdn Bhd.

Baca : Weekend di Legoland!
Image may contain: 4 people, including Afzani Tual and Nur Farahain, people smiling, people standing
Hanbook

Psst : best betul bila dapat mencuba pakai Hanbok tuh! First time rasa kan. Panas kemain. Nampak sangat cuaca Malaysia tak sesuai. hahahha.

5 comments:

  1. Cantiknya korang pakai hanbook tu. Menarik event ni

    ReplyDelete
  2. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

    Over 160k women and men are losing weight with a simple and SECRET "water hack" to burn 2 lbs every night as they sleep.

    It's very simple and it works all the time.

    Here's how you can do it yourself:

    1) Go get a glass and fill it half the way

    2) And now follow this crazy hack

    so you'll be 2 lbs skinnier when you wake up!

    ReplyDelete
  3. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete
  4. Nama :: Fitri Reza
    Email :: Fitrireza72@gmail.com
    Whatsapp :: +6285775967323
    Negara :: Indonesia



    Nama saya Fitri Reza dari Indonesia, saya pernah mengalami kesulitan keuangan yang sangat sulit di masa lalu dan saya telah ditipu oleh pemberi pinjaman palsu yang mengambil dari saya dan tidak pernah benar-benar memberi saya pinjaman, sampai baru-baru ini ketika saya mendengar tentang perusahaan (FEMI OTEDOLA LOAN FIRM), yang memberikan pinjaman nyata dan sah, setelah berpikir serius saya sampai pada kesimpulan dan mengajukan pinjaman, setelah beberapa langkah, saya menyelesaikan proses dan saya menerima pesan dari perusahaan bahwa saya pinjaman telah ditransfer, pertama saya berpikir itu adalah lelucon dan saya lari ke ATM dan saya memeriksa dan mengetahui bahwa itu benar dan saya bersumpah untuk membagikan ini kepada semua orang bahwa FEMI OTEDOLA LOAN FIRM adalah nyata dan mereka memiliki bukti untuk saya bahwa memang ada perusahaan pinjaman yang sah dan jujur di luar Indonesia. jika Anda saat ini menghadapi masalah keuangan dan Anda ingin perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya membantu Anda, hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM hari ini dan dapatkan pinjaman dengan cepat ..

    Kontak
    Perusahaan :: FEMI OTEDOLA LOAN FIRM
    Email :: Femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Whatsapp :: +1 (469) 464-5833
    Whatsapp :: +1 (806) 395-2203

    ReplyDelete
  5. “Bismillah, ar-Rahman, ar-Rahim”.

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP   Dari meja kerja dan kantor CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini berjanji akan menjadi tahun lebih banyak uang di rekening bank Anda, hal ini karena kami mengelola CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang memiliki kebutuhan finansial besar tahun baru ini untuk memulai bisnis satu atau dua bahkan untuk merenovasi rumah mereka juga untuk menghidupkan kembali bisnis mereka dan jangan takut pada pemasangan bulanan Anda karena kami memiliki paket khusus untuk mempersiapkan Anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana menginvestasikan uang Anda dengan sumber daya yang sangat tinggi. bisnis jadi tolong jangan hanya duduk di sana dan kemudian membiarkan orang lain untuk maju secara finansial mengatakan tidak pada kemiskinan tahun ini mengatakan tidak kepada hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang bisa membawa kemasyhuran Allah tidak menyangka kita menjadi miskin ketimbang kita menjadi bijak dalam menghasilkan uang dan kemudian menginvestasikan uangnya dalam bisnis yang sangat menggiurkan sehingga melalui ini kita di sini untuk meminjamkan Anda karena CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang telah Anda cari anda bisa menghubungi kami melalui detil kontak di bawah ini

    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.